Njoftim - Hapet thirrja për punësim në kompaninë Hymeri Kleemann sh.p.k

Shtyp
Krijuar: 11 Nentor 2019 Data pubblicazione Vizita: 560

Për të gjithë të interesuarit, Hymeri Kleemann sh.p.k, partner i autorizuar i Kompanisë së ashensorëve KLEEMANN në Shqipëri dhe Kosovë, kërkon të punësojë studentë me background në fushën e Inxhinierisë Elektronike, Mekatronike, Mekanike.

Për më tepër detaje klikoni këtu.