Njoftim – Thirrje për programin “Deloitte Ambassador”

Shtyp
Krijuar: 14 Nentor 2019 Data pubblicazione Vizita: 428

Deloitte Albania ka hapur thirrjen për programin e saj “Deloitte Ambassador”.

Njoftohen të gjithë studentët, që kane interes për një eksperiencë ndryshe, të bëhen pjesë e këtij programi.

Të interesuarit mund të mësojnë më shumë dhe të aplikojnë duke klikuar tek ky link:

https://www.facebook.com/DeloitteAlbaniaKosova/videos/714145369097086/?epa=SEARCH_BOX