NJOFTIM - Hapet Thirrja për Mobilitete (Bursa) Studentësh të UPT-së në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus + në FACULTY OF INDUSTRIAL DESIGN AND BUSINESS MANAGEMENT WITHIN “GHEORGHE ASACHI” TECHNICAL UNIVERSITY OF IAȘI, ROMANIA.

Shtyp
Krijuar: 15 Nentor 2019 Data pubblicazione Vizita: 520

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët nga Departamenti i Tekstilit dhe Modës në “GHEORGHE ASACHI” TECHNICAL UNIVERSITY OF IAȘI, ROMANIA.

Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i dorëzimit të dokumentacionit është 25 Nëntor 2019.