Zgjedhje 2020

Shtyp
Krijuar: 29 Dhjetor 2009 Ndryshimi i fundit: 15 Prill 2021 Vizita: 43567

Vendim KIZ nr. 28, date 09.09.2020

Vendim i KIZ nr. 27, date 04.09.2020

Vendim nr. 24, date 07.08.2020 i KIZ

Vendim nr. 23. date 07.08.2020 i KIZ

Vendim nr. 22, date 07.08.2020 i KIZ

Vendim nr. 21, date 07.08.2020 i KIZ

 

Vendim nr. 20, date 02.08.2020  KIZ

 

Vendim nr. 19, date 01.08.2020 KIZ 

Vendimi nr.18 date 30.07.2020 dhe Tabelat e rezultateve permbledhese 

Tabelat e rezultateve permbledhese

Tabelat e rezultateve permbledhese

 

Postera informues per zgjedhjet 2020

 

Vendimi nr.12, date 16.07.2020

Vendimi nr.11, date 16.07.2020

Vendimi nr.10, date 14.07.2020

Vendimi nr.8, date 10.07.2020

Vendimi nr.7, date 10.07.2020

Vendimi nr.6, date 07.07.2020

Vendim nr.5, date 02.07.2020

Formular kandidimi per rektor, anetar Senati, drejtues se njesise kryesore dhe baze

Formular kandidimi per student

FORMULAR VETËDEKLARIMI ANTIPLAGJIATURE

Formular vetedeklarimi per anetar Senati Akademik

Formular vetedeklarimi per autoritete drejtuese

Formulari i mbeshtetjes se kandidatit perfaqesues i studenteve ne SA

Vendim nr.4, date 15.6.2020

Vendim nr.3, date 8.6.2020

    

Vendimi nr.2, date 1.6.2020

                                                                      

 Vendim nr.1 date 28.05.2020