Projekte

Botohet studimi me titull "Nanomaterialet për Konservimin e Trashëgimisë Kulturore"

Studimi i mundësuar nga AKKSHI (Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit) për Shqipërinë dhe CNR (Consiglio Nazionale delle Ricerche) Këshilli Kombëtar i Kërkimeve Shkencore të Italisë, zbatuar nga UPT në vendin tone dhe nga Instituti i Kristalografisë në Bari,, paraqet një analizë teorike të mbrojtjes dhe konservimit të trashëgimisë kulturore të gurit, të mbështetur edhe në legjislacionin përkatës të Evropës dhe vendit tonë, sintezën dhe karakterizimin e nanomaterialeve të grupit të tokave alkaline, optimizimin e prodhimit eksperimental dhe analizën e detajuar të mbrojtjes së traventinave, duke krijuar një bazë për kuptimin e natyrës së realizimit të konsolidimit me nanomateriale dhe strategjive që duhen ndjekur për realizimin e saj. Në llojin e tij, studimi synon një qasje inxhinierike te bazave të realizimit të mbrojtjes dhe konsolidimit të trashëgimisë kulturore të gurit, në këndvështrimin e shikimit të procesit si fenomen që mund të zbatohet në praktike gjerësisht apo i kufizuar. Në përfundim, studimi u botua si editorial me titull "Nanomaterialet për Konservimin e Trashëgimisë Kulturore" që u shkrua për të mundësuar përhapjen e studimit, punës shkencore eksperimentale dhe përpunimin e rezultateve me metodat bashkëkohore që përdoren sot për nanomaterialet. Botimi i plotë në pdf mund të shkarkohet në faqen e UPT, ndërsa kopje të tij gjenden në Bibliotekën Kombëtare me ISBN 978-99943-2-468-2, si edhe në Bibliotekën e UPT.

Kopertina

BKSTONE

REACH

DRIVE

Njoftim - Zhvillohet takimi i parë i projektit "BKSTONE". Në datat 17-18 shkurt, në Universitetin Politeknik të Tiranës, në sallën " Silvano Pedrollo", u zhvillua takimi i parë i projektit "BKSTONE".
Universiteti Politeknik i Tiranës është në rolin e koordinatorit të projektit. Projekti "BKSTONE" nën programin "Ndërtim Kapacitetesh në AL" me titullin "Higher Education-Enterprise Platform for Fostering, Modernization and Sustainable Growth in Natural Stone Industry in WBs.", është financuar nga programi Erasmus+.
Për herë të parë në Shqipëri, po realizohet një projekt me këtë lloj gjithpërfshirjeje: Akademinë , Institucione private dhe shtetërore, që kanë si fjalë kyçe "GURIN NATYRAL".
Në partneritetin prej 14 institucionesh të Arsimit të Lartë, dhe Qendra Kërkimore, nga vendet e Ballkanit dhe BE, 3 prej tyre janë nga Shqipëria: Universiteti Politeknik i Tiranës, Universiteti i Elbasanit, " Aleksandër Xhuvani" dhe Universiteti i Gjirokastrës , "Eqrem Çabej".

           

           

           

                                                                Vini re !!!!

Tashmë, për studentët, ka ndryshuar adresa e regjistrimit në platformën e punësimit online, GRADUA.
Nga gradua.almalaurea.it në adresën e re:https://gradua.rash.al/, ndërkohë që për studentët e regjistruar më herët,
kredencialet në platformë kanë mbetur të pandryshuara.

 Njoftim - Zhvillohet programi i informimit dhe komunikimit të platformës GRADUA pranë Universitetit Politeknik të Tiranës

Gjatë muajit Janar 2020 do të zhvillohen informime të studentëve pranë secilit fakultet të Universitetit Politeknik të Tiranës në lidhje me platformën e projektit GRADUA.

Projekti GRADUA ka si qëllim të krijojë bashkëpunime konkrete midis Universitetit dhe tregut të punës nëpërmjet krijimit të një platforme të përbashkët. Kjo platformë do të ofrojë forma të reja rekrutimi, nëpërmjet rritjes së mundësisë së ekspozimit të studentëve ndaj bizneseve të interesuara sipas fushave të ekspertizës. Ajo do të bëjë të mundur ndjekjen e të diplomuarve dhe punësimin e tyre, duke u mbështetur në praktikat më të mira të BE-së. Mbi këtë projekt merrni informacionin e nevojshëm në linkun:https://www.graduaproject.com/

Gjithashtu do të zhvillohet dhe një Info Day në Rektoratin e UPT-së, ku janë të ftuar të marrin pjesë të gjithë studentët e interesuar për të marrë më shumë informacion rreth benefiteve që përfitojnë nga regjistrimi në platformë.

Për më tepër informacion rreth ditëve të informimit dhe programit të detajuar klikoni këtu

Avancimi i të Diplomuarve dhe zhvillimi i kapaciteteve universitare në Shqipëri/ GRADUA
                                                                    
 Projekti do të mbështesë universitetet shqiptare duke krijuar një model të përputhjes së kërkesës me ofertën, bazuar në databazën e të diplomuarve nëpërmjet: mbledhjes së të dhënave për performancën e diplomuar; lehtësimin e bashkëpunimit midis IAL-ve dhe biznesit; lehtësimi i vendosjes së të diplomuarve në tregun e punës. Informacioni aktual në Shqipëri në fakt është mjaft i shpërndarë për një monitorim të vazhdueshëm dhe efektiv mbi sistemin e trajnimit, tregun e punës dhe lidhjen midis tyre, dhe për të parashikuar kërkesat e aftësive të nevojave të tregut të punës. Projekti do të mbështesë kështu universitetet shqiptare duke krijuar një model të përputhjes së kërkesës së integruar të kërkesës bazuar në bazën e të dhënave të të diplomuarve (në modelin e zhvilluar në Itali) përmes:
i) grumbullimin dhe analizimin e të dhënave për performancën e diplomuar dhe universitetet, lëshimin e dokumentacionit të besueshëm, të vazhdueshëm dhe të azhurnuar për vlerësimin e sistemit të arsimit të lartë në mbështetje të procesit të reformës në vazhdim;
ii) lehtësimin e bashkëpunimit ndërmjet institucioneve të arsimit të lartë dhe botës së biznesit (shërbimet online të bazuara në TI janë zhvilluar dhe vënë në dispozicion të të diplomuarve, stafit dhe firmave universitare);
iii) lehtësimin e vendosjes së të diplomuarve në tregun e punës

Partneri kryesor: Universiteti Bujqësor i Tiranës (AUT-UBT)
Partnerët:
Universiteti i Tiranës (UT),
Universiteti i Arteve Tiranë (UART),
Universiteti Europian i Tiranës (UET),
Universiteti i Mjekësisë, Tiranë (UMT),
Universiteti Polis (U_POLIS)
Universiteti Katolik "Zonja e Këshillit të Mirë" (UniKZKM)
Universiteti Shqiptar (AU)
Alma Mater Studiorum Università di Bologna (UNIBO)
Università degli Studi di Siena (UNISI)
Universiteti i Barcelonës (UB),
Instituti Universitar i Lisbonës (ISCTE-IUL),
Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë, Tiranë (CCIT)
Consorzio Interuniversitario Alma Laurea (AL)
Ministria e Arsimit, Rinisë dhe Sporteve (MARS) Partnerët e lidhur: Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP)


Person kontakti:
Dr. Alma Afezolli
 
 
Projekti MARDS adreson një nga problemet më të mprehta në sistemet arsimore malazeze dhe shqiptare, studimet e doktoraturës. Objektivi kryesor i projektit është të rindërtojë shkollat e doktoraturës në përputhje me parimet e Salzburgut dhe të krijojë shkolla të përbashkëta pilot të doktoraturës; shkolla të qëndrueshme dhe moderne mes dy vendeve partnere dhe fqinje të cilat do të shërbejnë si shembull i "praktikës së mirë" për Rajonin e Ballkanit Perëndimor. Në tërësi, për të përmirësuar dhe krijuar kapacitete të qëndrueshme në fushën e studimeve të doktoratës në të dy vendet.
Objektivat specifike të projekteve të MARDS janë:
• të rishikojë politikat ekzistuese kombëtare / standardet për studimet e doktoratës në të dy vendet dhe përputhshmërinë e tyre me praktikat e BE-së, • të zhvillojë dhe të propozojë një model të ri të studimeve të doktoratës në të dy vendet, të përshtatura sipas eksperiencave të fituara gjatë dekadave të fundit dhe nevojave aktuale dhe të parashikuara të dy vendeve,

• të propozojë një metodë të qëndrueshme të financimit të studimeve të doktoraturës në të dy vendet në nivel kombëtar.
• të krijojnë dy shkolla të përbashkëta të doktoratës "Shkencat Natyrore dhe Teknologjia për një zhvillim të qëndrueshëm" në Mal të Zi (Podgoricë) dhe "Ekonomia dhe Turizmi për një zhvillim të qëndrueshëm" në Shqipëri (Shkodër).
• të krijojë një bashkëpunim të qëndrueshëm me partnerët e BE-së dhe të themelojë Shkollën e Doktoraturës në mënyrë që të ruajë standardet e zhvilluara.
Partnerët në këtë projekt janë: Partnerët Europianë:

Universiteti i Vienës,
Universiteti i Zagrebit;
Universiteti i Maribor, Universiteti i Banska Bistrica,
Shoqata e profesionistëve në edukimin e doktoraturës.
Partnerët e Malit të Zi:
Universiteti i Malit të Zi (Koordinator i projektit),
Universiteti i Donja Gorica,
Ministria e Edukimit e Malit të Zi;
Ministria e Shkencës e Malit të Zi;
Dhoma e Tregtisë e Malit të Zi.
Partnerët Shqiptarë:
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi", Universiteti Politeknik i Tiranës, Universiteti "Ismail Qemali" Vlorë, Universiteti Metropolitan i Tiranës, Ministria e Arsimit,
Sportit dhe Rinisë në Shqipëri.
Faqa zyrtare e projektit: https://www.mards.ucg.ac.me
 
NJOFTIM – Ftohen dy vlerësues të jashtëm për projektin MARDS

Projekti MARDS adreson një nga problemet më të mprehta në sistemet arsimore malazeze dhe shqiptare, studimet e doktoraturës. Objektivi kryesor i projektit është të rindërtojë shkollat e doktoraturës në përputhje me parimet e Salzburgut dhe të krijojë shkolla të përbashkëta pilot të doktoraturës; shkolla të qëndrueshme dhe moderne mes dy vendeve partnere dhe fqinje të cilat do të shërbejnë si shembull i "praktikës së mirë" për Rajonin e Ballkanit Perëndimor. Në tërësi, për të përmirësuar dhe krijuar kapacitete të qëndrueshme në fushën e studimeve të doktoratës në të dy vendet.
Në kuadër të këtij projekti ftohen dy vlerësues të jashtëm. Kandidatët potencialë duhet të kenë eksperienca në projekte që kanë të bëjnë me studimet e doktoraturës dhe menaxhimin e Arsimit të lartë.
Aplikimet duhet të shoqërohen edhe me një propozim deri në 3 faqe dhe të dërgohen me e-mail deri të mërkurën, më 15 janar 2020 tek koordinatori i projektit Prof. Dr. Radovan Stojanovic, Universiteti i Malit të Zi stox@ac.me si dhe tek menaxheri i cilësisë së projektit Asoc. Prof. Dr Matjaz Debevc, Universiteti i Maribor, Slovenia(matjaz.debevc@um.si)
Për më tepër informacion rreth dokumentacionit të aplikimit klikoni këtu ose vizitoni faqen zyrtare https://www.mards.ucg.ac.me/ .
Në Linjë

Kemi 202 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Erasmus+

Kategoria kryesore: Universiteti
Krijuar: 09 Qershor 2017 Ndryshimi i fundit: 21 Korrik 2023 Data pubblicazione
Super User Vizita: 43670

Indeks artikujsh

Erasmus+ 

NJOFTIM - Hapet thirrja për mobilitete (bursa) stafi të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1, të Programit Erasmus + në Università degli Studi G.D'Annunzio Chieti Pescara, Itali

Në kuadër të marrëveshjes KA1 bilaterale, të Programit Erasmus +, është hapur thirrja për aplikime për mobilitete për stafin e Universitetit Politeknik të Tiranës, në Università degli Studi G.D'Annunzio Chieti Pescara. Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i aplikimit është 21 prill 2023, ora 12.00.

NJOFTIM - Hapet thirrja për mobilitete (bursa) studentësh të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus +  në Anhalt University of Applied Sciences, Gjermani

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës, Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës, Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike, Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit, në Anhalt University of Applied Scienties, Gjermani.

Informacionin në lidhje me mënyrën e aplikimit, dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i dorëzimit të dokumentacionit është 25 prill 2023.

NJOFTIM - Hapet thirrja për mobilitete (bursa) studentësh të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus+, në TH Köln – University of Applied Sciences, Gjermani.

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës, TH Köln – University of Applied Sciences.

Informacionin në lidhje me dokumentacionin, mënyrën e aplikimit dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i dorëzimit të dokumentacionit është 15 maj 2023.

NJOFTIM  - Hapet thirrja për mobilitete stafi të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus+, në Universitetin e Shkencave të Aplikuara të TTK University of Applied Sciences (TTK UAS) Estoni

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja për aplikime për mobilitete për stafin e Universitetit Politeknik të Tiranës, Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike, Departamenti i Tekstilit dhe Modës, në Universitetin e Shkencave të Aplikuara të TTK (University of Applied Sciences - TTK UAS).

Informacionin në lidhje me dokumentacionin, mënyrën e aplikimit dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati për aplikim, pranë Drejtorisë së Komunikimit dhe Koordinimit në UPT: Deri më 3 Prill 2023

NJOFTIM – Për aplikime për lektorë të rinj të Universitetit Politeknik të Tiranës  në shkollën verore në Universitetin e Siegenit në Gjermani.

Universiteti i Siegenit (University of Siegen) dhe Universiteti i Kölnit (TH Köln – University of Applied Sciences), në kuadër të Marrëveshjes së Bashkëpunimit Erasmus+ me Universitetin Politeknik të Tiranës, organizojnë shkollën verore për pedagogë të rinj të të gjitha disiplinave.

Informacionin për shkollën verore, mënyrën e aplikimit dhe dokumentacionin e nevojshëm për aplikim e gjeni këtu.

Formulari per plotesim

NJOFTIM - Hapet thirrja për mobilitete stafi të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1, të Programit Erasmus + në University Institute of Lisbon, ISCTE, Portugali

Në kuadër të Marrëveshjes KA1 bilaterale, të Programit Erasmus +, është hapur thirrja për aplikime për mobilitete, për stafin e Universitetit Politeknik të Tiranës, (Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit, Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës dhe Fakulteti i Inxhinierisë Matematike & Inxhinierisë Fizike), në University Institute of Lisbon.

Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati për dorëzimin e dokumentacionit, pranë Drejtorisë së Komunikimit dhe Koordinimit është 15 mars 2023, ora 12.00.

NJOFTIM - Hapet thirrja për mobilitete (bursa) stafi të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1, të Programit Erasmus + në AGH University of Science and Technology, Poloni

Në kuadër të marrëveshjes KA1 bilaterale, të Programit Erasmus +, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për stafin e Universitetit Politeknik të Tiranës, në AGH University of Science and Technology. Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i aplikimit është 3 mars 2023, ora 12.00.

NJOFTIM - Hapet thirrja për mobilitete (bursa) studentësh të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus+, në AGH University of Science and Technology, Poloni

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës, në AGH University of Science and Technology.

Informacionin në lidhje me dokumentacionin, mënyrën e aplikimit dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i dorëzimit të dokumentacionit është 10 prill 2023.

NJOFTIM - Hapet thirrja për mobilitete (bursa) studentësh të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus +, në Riga Technical University, Letoni.

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës, në Riga Technical University, Letoni.

Informacionin në lidhje me dokumentacionin, mënyrën e aplikimit dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i dorëzimit të dokumentacionit është 10 Mars 2023.

NJOFTIM  - Hapet thirrja për mobilitet stafi të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1, të Programit Erasmus + Istanbul Technical University, Turqi.

Në kuadër të Marrëveshjes KA1 bilaterale, të Programit Erasmus +, është hapur thirrja për aplikim për mobilitet, për staf të Universitetit Politeknik të Tiranës, në Istanbul Technical University. Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i fundit i aplikimit është 23 shkurt 2023, ora 12.00.

NJOFTIM - Hapet thirrja për mobilitete (bursa) stafi të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1, të Programit Erasmus+  në Ondokuz Mayıs University (OMÜ), Turqi

Në kuadër të Marrëveshjes KA1 bilaterale, të Programit Erasmus+, është hapur thirrja për aplikime për bursa, për stafin e Universitetit Politeknik të Tiranës, në Ondokuz Mayıs University.

Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i fundit i aplikimit është 17 shkurt 2023.

NJOFTIM - Hapet thirrja për mobilitet stafi të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1, të Programit Erasmus + në University of Trento, Itali

Në kuadër të marrëveshjes KA1 bilaterale, të Programit Erasmus +, është hapur thirrja për aplikime për mobilitet për stafin e Universitetit Politeknik të Tiranës, në University of Trento, (Università di Trento), Itali, në kuadër të International Staff Week “MaGIC international Mobility: Green, Innovative, Challenging”. Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i aplikimit është 23 shkurt, 2023, ora 12.00.

NJOFTIM - Hapet thirrja për mobilitete (bursa) stafi të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1, të Programit Erasmus + në University of Trento, Itali

Në kuadër të marrëveshjes KA1 bilaterale, të Programit Erasmus +, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për stafin e Universitetit Politeknik të Tiranës, në University of Trento, (Università di Trento), Itali. Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i aplikimit është 8 shkurt 2023.

NJOFTIM - Hapet thirrja për mobilitete (bursa) studentësh të UPT-së,  në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus+,  në Norwegian University of Science and Technology (NTNU), Norvegji

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës, Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike, Departamenti i Energjitikës, në Norwegian University of Science and Technology (NTNU).

Informacionin në lidhje me dokumentacionin, mënyrën e aplikimit dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i dorëzimit të dokumentacionit është 20 shkurt 2023, ora 12.00.

NJOFTIM- Hapet thirrja për mobilitete (bursa) studentësh të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus+, në Universitetin e Poitiers, Francë

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës, në Universitetin e Poitiers, Francë.

Informacionin në lidhje me dokumentacionin, mënyrën e aplikimit dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i dorëzimit të dokumentacionit është 10 shkurt 2023, ora 12.00.

NJOFTIM - Hapet thirrja për mobilitete (bursa) për staf të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus +, Vilnius University of Applied Sciences (VIKO), Lituani

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për staf të Universitetit Politeknik të Tiranës, në Vilnius University of Applied Sciences (VIKO).

Informacionin në lidhje me dokumentacionin, mënyrën e aplikimit dhe afatet kohore e gjeni këtu.

NJOFTIM - Hapet thirrja për mobilitete (bursa) për staf të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus +, në University of West Attica, Greqi

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për staf të Universitetit Politeknik të Tiranës, në University of West Attica, (UNIWA).

Informacionin në lidhje me dokumentacionin, mënyrën e aplikimit dhe afatet kohore e gjeni këtu.

NJOFTIM – Për aplikacionin e ri Erasmus+ App

Programi Erasmus+ nuk ka qenë kurrë më i lëvizshëm!

Aplikacioni i ri Erasmus+ është një aplikacion celular për pjesëmarrësit në Erasmus+ i cili do ta vendosë të gjithë përvojën e mobilitetit shumë pranë të rinjve. Objektivi i projektit është të bëjë mobilitetin të lehtë, të aksesueshëm dhe të arritshëm për çdo përdorues, duke promovuar inovacionin dhe digjitalizimin në planin afatgjatë.

Përdoruesve të aplikacionit do t'u ofrohet informacion mbi mundësitë e Programit Erasmus+ dhe udhëzime mbi procesin e mobilitetit - nga faza e aplikimit deri në kthimin në vendin e tyre. Do të mundësohen gjithashtu këshilla mbi Erasmus+ për brezat e rinj përmes opsionit të grumbullimit dhe koleksionimit të këshillave.

Karakteristika të Aplikacionit Erasmus+

· Informacione të strukturuara mbi programet ekzistuese Erasmus+

· Këshilla kryesore për të jetuar larg shtëpisë (të përgjithshme, specifike të vendit dhe të qytetit)

· Listë interaktive me një udhëzues hap pas hapi gjatë gjithë periudhës së mobilitetit

· Integrimi në Marrëveshjen e Mësimit Online

· Një burim për lajmet dhe ngjarjet dhe aktivitetet lokale

· Integrimi në Platformën e Mbështetjes Gjuhësore Online

Aplikacioni u hodh në qarkullim për herë të parë në 13 qershor gjatë festës së 30-vjetorit të Erasmus+ të mbajtur në Strasburg, nga Komisioneri Evropian Tibor Navracsics. Për ta aksesuar klikoni këtu : https://erasmusapp.eu/

NJOFTIM - Hapet thirrja për mobilitete (bursa) stafi të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1, të Programit Erasmus+  në Ondokuz Mayıs University (OMÜ), Turqi

Në kuadër të Marrëveshjes KA1 bilaterale, të Programit Erasmus+, është hapur thirrja për aplikime për bursa, për stafin e Universitetit Politeknik të Tiranës, në Ondokuz Mayıs University.

Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i fundit i aplikimit është 10 janar 2023.

NJOFTIM – Për pjesëmarrjen e studentëve dhe stafit të Universitetit Politeknik të Tiranës në takimin online, “Dita Kombëtare Informuese Erasmus+”

Zyra Kombëtare Erasmus+, ditën e mërkurë, datë 21 dhjetor 2022, nga ora 09.30 – 15.00, organizon takimin online, “Dita Kombëtare Informuese Erasmus+”.

Gjatë këtij aktiviteti audienca do të ketë mundësinë të informohet për mundësitë që programi Erasmus+ ofron për IAL-të dhe studentët tanë, si dhe të njihet më konkretisht me aplikimet e thirrjes së re.

Dita informuese do të ndahet në dy pjesë: paraditja do t’i dedikohet IAL-ve dhe stafeve të tyre lidhur me ‘Thirrjen për aplikime 2023’, ndërsa pasditja do t’i dedikohet studentëve dhe mundësive që ofron programi Erasmus+ për ta.

Studentët dhe stafi i Universitetit Politeknik të Tiranës janë të lutur për t’u bërë pjesë e këtij aktiviteti.

Më poshtë keni link-un e platformës Teams:

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_YjE4MGVmZjUtMGVjZC00Mzg2LTllODctMTE1MjI3NTcwYzc2%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%2249e0c291-85cd-4261-a670-ec1f5e827d1e%22%2c%22Oid%22%3a%227892e414-4560-4597-a407-41340b069053%22%7d

NJOFTIM – Thirrjet e reja për aplikime, 2023 

Njoftohet stafi i Universitetit Politeknik të Tiranës se janë hapur thirrjet e reja për aplikime, 2023.

Bashkelidhur gjeni formatin e Guides se Programit 2023, si dhe kalendarin e deadline-ve për aplikime.

Punë të mbarë dhe sa më shumë aplikime të suksesshme!

Erasmus+ Programme Guide 2023

Deadlines- Call for porposals 2023