FIN- Njoftim per vende te lira personel akademik me kohe te plote dhe sekretare mesimore

Shtyp
Krijuar: 13 Janar 2020 Ndryshimi i fundit: 17 Janar 2020 Vizita: 1057

FIN- Njoftim per vende te lira personel akademik me kohe te plote dhe sekretare mesimore