Rektorat (Drejtoria e Sherbimeve,Blerjeve dhe Investimeve)-Shpallje per vend te lire

Shtyp
Krijuar: 01 Dhjetor 2020 Ndryshimi i fundit: 01 Dhjetor 2020 Vizita: 533

Rektorat (Drejtoria e Sherbimeve,Blerjeve dhe Investimeve)-Shpallje per vend te lire