Universiteti Politeknik i Tiranës, Instituti i Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit shpall 2 (dy) vende pune për specialist IT

Shtyp
Krijuar: 25 Mars 2021 Ndryshimi i fundit: 25 Mars 2021 Vizita: 149

Universiteti Politeknik i Tiranës, Instituti i Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit shpall 2 (dy) vende pune për specialist IT