Njoftime për punësim - Instituti i Gjeoshkencave dhe Energjisë, Ujit dhe Mjedisit (UPT), shpall vendin vakant për specialist dhe sekretar arkivi - afati 19.09.2014

Shtyp
Krijuar: 08 Shtator 2014 Ndryshimi i fundit: 08 Shtator 2014 Vizita: 2692

Universiteti Politeknik i Tiranës, Instituti i Gjeoshkencave dhe Energjisë, Ujit dhe Mjedisit (UPT), shpall vendin vakant për specialist/e dhe sekretar/e arkivi.

Kandidati, duhet të paraqesë dokumentat brenda datës 19.09.2014 pranë Zyrës së Burimeve Njerëzore në Rektoratin e Universitetit Politeknik të Tiranës.

Informohuni në: Kritere dhe dokumenta