Zv/Rektori për anën mësimore

Shtyp
Krijuar: 23 Tetor 2009 Ndryshimi i fundit: 21 Prill 2021 Vizita: 31352

Zv/Rektori për anën mësimore: Prof.Dr. Akli Fundo

Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Zv/Rektori për Anën Mësimore mbulon veprimtaritë që lidhen me sektorin e kurrikulave dhe me sektorin e proçesit mësimor, me zbatimin e standarteve shtetërore të cilësisë dhe me vlerësimin e brendshëm të cilësisë, për nevojat e institucionit apo në kuadrin e akreditimit, të programeve të studimit të ciklit të parë dhe të ciklit të dytë të studimeve universitare.